Ipod d mit tud?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Kaptam egy ipodot. (Apunak tartoztak es penz helyett egy ipodot adtak visszaxd) de nincs hozzá töltőkábel azt holnap fogok venni hozzá.
Azt tudom hogy olyan mint egy MP4 lejátszó de az a kerdesem hogy ugye az ipadomba microSD kártya van (ha jól irom a nevét ha nem elnézést) az iphon5sembe meg meg kisebb van(nem jut eszembe a neve) de ipadba lehet valamilyen kártyát tenni egyáltalán? Mert én nem találom hogy hová mehetn:0 meg írjatok már az ipadrol pár dolgot azt tudom hogy nyilván valoan hivni nem lehet rajta de faccebomozni jatekokat le szedni lehet? Vagy csak zene/film le töltése jo?
(El nézést a helyes irasért be van repedve az ipadom es szaggat:/)
Koszonom! 16/L
2015. máj. 14. 21:24
1/4 A kérdező kommentje:
*ipodba lehet venni kártyát mert én nem talalom a helyet
2015. máj. 14. 21:26
2/4 A kérdező kommentje:
Meg ne az ipadrol hanem az ipodrol írjatok par dolgot
2015. máj. 14. 21:27
4/4 A kérdező kommentje:
Igem
2015. máj. 15. 05:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!