Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért laggol a játék?

GH0ST HUN kérdése:

Miért laggol a játék?

Figyelt kérdés
Na az lenne a kérdésem, hogy legyen bármien játék ha füsteffekt van benne akkor van kb. 15-20 fps-em és nem tudom, hogy miért és ez már irritáló. Ui.: Még a 2004-es NFS underground 2-őn is belaggol a füstnél. Gépem: Intel Pentium g860, 8gb ram, nvidia geforce gt 630. (Igen tudom nem erős kártya de eddig nem volt ilyen.)

2015. máj. 14. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet, de leginkább vagy driver (már nem támogatott a játék, nem foglalkoztak vele, elhanyagolták, új játékokra koncentráltak az háttérbe került), vagy egyszerűen gyenge a processzor.

De ha jól emlékszem, a gumifüsttel még a 4.2GHz-re húzott E8400-on is akadt az UG2 egy HD4890 mellett, bármilyen beállításon, (nem dicsekvés) i5 már elég jó volt hozzá, szóval az valószínűleg pont a játék hibája, hogy így skálázódik. A G860 viszont tényleg nem egy erős processzor, és rengeteg számítás van, amit a CPU-nak kell végeznie, nem a GPU-nak.

2015. máj. 14. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Jaa koszi ugyis szeretnek majd nyar elejen venni uj procit meg vidi kari is csak hogy addig mukodjon mar rendesen :D De viszont akkor mostmar tudom hogy a proci a rossz. Mert eddig azt hittem hogy a vidi kartya a rossz
2015. máj. 20. 15:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Meg mostanaban leginkabb CS:GO-zok és akkor laggol nagyon amikor megyek befelé a füstbe vagy a szélén móklászok :D de amikor benne vagyok vagy jovok kifele belole akkor ugyan ugy 60-100 korul van
2015. máj. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!