Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nintendo WII . Mit is ad ez a...

Nintendo WII . Mit is ad ez a knzol?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy imént említett konzolt de elötte néhány dolgot szeretnék tudni róla:

-hol érdemes megvenni ?

-Lehet-e HD moitorra vagy av vel régebbi tévére kötni ?

-mivel nem egy olcsó 8gb vagy 32gb vegyek mert8 ast veszek (ha ehet hozzárakni hdd és telepìteni is rá játékoat ha nem akkor a 32gb.

-Amihez kell remote controller (játék) akkor elfogadja a wii controllerjét is vagy csak ami hozzá van ?

2015. máj. 14. 16:40
 1/2 A kérdező kommentje:
Wii u amire gondoltam ( ps en nehezebb nekem gépelni )
2015. máj. 14. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:

mivel nincs külön wiiu -s remote ezért a sima wii-s remotot tudod majd használni, érdemesebb lenne a nagyobb változatot venni, a 8gigára a játékosprofilod és egy mii fér csak fel,

lehet hd tvre kötni, elvileg régebbihez is, de előbb nézd meg a dobozt, mert lehet, hogy nem adnak hozzá av kábelt (lehet venni átalakítót)

árukeresőn keress rá, ott megtalálod a legolcsóbbat.

jó szórakozást hozzá, én is szeretnék venni egyet, de sajnos kell a pénz az egyetemi tandíjra :D

2015. jún. 15. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!