Touch pad problémáimban tudsz segíteni?
win 8 ra váltottam linuxról és gond van a tapipaddal.
Fontos funkció lenne hogy gombnyomás közben egérrel kattintani tudjak. Ezt driver probléma okozta annó is csak elveszett a driver amit használtam.
Mindkét laptopomnál fenn áll ez a probléma a megoldás egy nem gyári driver jelenti.
Egy:
Asus: k52D 3 ponton érinthető
Emachines e525 1 ponton é...
Milyen szoftvert javasoltok ami megoldás?
Van valami ami személyre szabható annyira hogy működjön?
Hali!
Ami neked segíthetne az a synaptics driver.
Sajnos tudtommal egyik gépre se adták ki win 8-as driverként, de nézz te is utána!
További szép napot
Közel átléptem a haladó felhasználó minősítést de evvel a problémával napi 8 óra próbálkozás mellett sem tudok megbírkózni!
A sinaptocs touchpad driver 2.0.0.0 tól 18,0,3,1-ig mindent kipróbáltam ami közel 20 év fejlesztés a touchpadra nézve.
És egyikben sem találtam ilyen beállítást amivel módosítható.
Próbáltam írni egy sajátot de csak kavarodást csinált a gépben tehát lemondtam róla.
A probléma leegyszerűsítve:
counter strike sokan ismerik vagy mondhatok WOW-ot is. Képzeld el hogy ha a "W" betüvel mész a pályán és sz egérrel a "W" gomb megnyomását követően és után 3 mp-ig semmit nem tudsz csinálni!
Ugye milyen rossz?
Na ez itt a probléma. Csak én nem a játékkal játszom hanem dolgoznék a géppel és nem tudok haladni mert az egér blokkol! 1 órás munka 8 órába tellik. Úgy is hogy 10 évvel meghaladja a gépem a korát.
Na erre mi a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!