Lekorlátozódik az FPS, teljesítmény egy ilyen monitornál? Ajánlatos lecserélni? (Lent a többi)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most rakattam össze egy középkategóriás gamer pc-t, viszont Samsung syncmaster 943-mas monitorom van, ami elvileg 75Hz-es és észrevettem, hogy játékoknál nem nagyon megy fel az FPS. A kérdés adott. A válaszokat előre is köszömöm!2015. máj. 13. 21:07
1/3 anonim válasza:
ha be van kapcsolva a vsync, akkor lehet lekorlátozza 75fps-re, de hogy ez nem alacsony, az biztos. Mit jelent nálad, hogy nem nagyon megy fel? mert egyébként a monitor mást nem befolyásol.
2/3 A kérdező kommentje:
A régebbi gépemmel 100fps-en toltam pl. cs 1.6-ot. Mondjuk fel is volt húzva a videokártya kontrol paneljében max teljesítményre a beállítás. A gta sampban meg már szinte csak fps laggal játszottam. Bár azt megjegyezném, hogy az a gép egy rakat szar volt :D De amúgy a régihez viszonyítottam a jelenlegi gépet, ezért is volt kicsit fura, hogy nem ugrik 100-ra (itt még nem húztam fel a teljesítményt)
2015. máj. 13. 21:45
3/3 anonim válasza:
ht gondolom akkor vsync. kapcsold ki és élvezheted a 1xx fps-t. De hogy 60 felett már semmi értelme, az is biztos, mert a szemed úgyse fogja fel a különbséget.. de te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!