Van egy régi dell d600-as laptopom amin xp futott. Leszeretném cserélni az oprendszer. Mit ajánlotok?
Szia!
Mivel régi eszköz, win7-et semmiképp.
Ami működhet, de kicsit másabb az:
Linux mint, esetleg Ubuntu. Eléggé nagy váltás a Windowshoz képest, de egy próbát megér :)
Sok sikert,
Ryo
Szerintem is a WinXP a legjobb választás a gépre, igaz, kicsit elavult már, de maga a gép is.
Szerintem régebbi linuxot nem érdemes rátenni semmilyen gépre, az Ububtuval, de még a Xubuntuval, Lubuntuval sem lenne semmivel gyorsabb, lehet, még lassabb is.
A még ennél is minimalistább linuxok pedig szerintem fapadosabbak, mint az XP.
Mi kell neked, amit az XP nem tud?
Nem a laptopról írok.
Azon még a google.hu -sem jön be.
'Mióta megszűnt a támogatása azóta használhatatlan.' Ne nevettess. Több gépemen is XP SP3 van és hasít. A webes tartalmak, elérhetőségük és kódolásuk változott meg amihez már vas kell és nem op. rendszer csere. Ezen a gépemen is van XP és Linux Mint is és több féle böngésző is, de be kellett látnom, hogy egy egymagos 3 GHz proci, 256 MB VGA és 2 GB DDR 400 memória már kevés a mai internetes tartalmak 'normális' megtekintéséhez.
Ez van, ezt kell elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!