Egyszerre több Windows 7-be kínálja fel a gép a bootolást, mit tegyek?
Üdv!
Nemrég telepítettem újra a gépemet, azonban akadtak nehézségek, ugyanis kb. harmadik telepítési kísérlet után jöttem rá, hogy hibás a DVD amiről telepíteném a rendszert, és bootolni már nem tudott a telepítést követően a friss rendszer.
Gyorsan megpróbáltam egy másik DVD-ről, és rögtön sikerült, de most meg amikor Biztonságos módba akartam lépni, akkor észre vettem, hogy több Windows 7 rendszert észlel, pedig csak egy van feltelepítve. Ráadásul mindig leformáztam a partíciót, ahova sikertelenül próbálta feltelepíteni az előzőeket.
Egyébként nem lehet bootolni sem ezekbe a rendszerekbe amiket felkínál, csakis a legújabba, ami ugye már másik DVD-ről települt fel. Szóval a kérdésem az, hogy hogyan tüntessem el azokat a rossz verziójú rendszereket? A formázás nem segített, hiszen minden sikertelen telepítés után megtettem.
Hagyd a jó rendszert elindulni, majd a futtatásba írd be: msconfig
Ekkor megnyílik egy kis program, aminek a rendszerindítás fülén kitörölheted azokat a verziókat, amik nem működnek. Ezután ha esetleg maradt a merevlemezen Windows.old mappa, ezt is törölheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!