Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond hogy a rendsze...

Nyiri jozsi kérdése:

Mi lehet a gond hogy a rendszer kidobja üzenetként hogy: Konzolablak-kezelő működése leállt?

Figyelt kérdés
A gép folyton magától kidobja a fent említett hibaüzenetet,és ha rákattintok a program bezárása fülre ezt írja " cmd.exe-alkalmazás hiba" "Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc0000142)."Eddig nem is zavart túlzottan,de most már programok,és patch-ek futtatásánál is ki írja,így nem tudom használni őket.Egy ismerősöm kikapcsolt néhány programot hogy ne induljon autómatikusan,és azóta van.Már próbálta visszacsinálni,de nem sikerült.A rendszer friss,nem szivesen tenném most újra,ha van rá megoldás.Ha valaki tud,segítsen,előre is köszönet.

#Konzolablakkezelőleállt #cmd.exenemtudottmegfelelőenelindulni;
2015. máj. 12. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Miket kapcsolt ki és hol ?
2015. máj. 12. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Pontosan sajnos nem tudom megmondani,én ilyen mélyen nem szoktam nyulkálni a rendszerbe,ő is csak segíteni akart hogy sok fölös hülyeség ne induljon a géppel,van egy opció ahol be lehet állítani hogy milyen programok induljanak autómatikusa a géppel(mint például Utorrent,meg stb)Miközben ezt írom is kedvére kidobja néhányszor.Aki gyakrabban piszkál ilyenekhez az biztos tudja.Tudom hogy sok hasznosat nem mondtam de sajnos most csak ennyit tudok :( hátha valaki tudja a választ
2015. máj. 12. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Kattints a Start menüre.

Alulra a keresésbe írd be a cmd parancsot, majd kattints a cmd programra jobb egérgombbal, és Futtatás rendszergazdaként.

A fekete ablakba írd be a következő parancsot, és nyomj ENTER-t: chkdsk c: /f

Erősítsd meg az I gombbal, és indítsd újra a számítógépet.

Várd meg, míg befejeződik az ellenőrzés, és elindul a gép.

Kattints a Start menüre.

Alulra a keresésbe írd be a cmd parancsot, majd kattints a cmd programra jobb egérgombbal, és Futtatás rendszergazdaként.

A fekete ablakba írd be a következő parancsot, és nyomj ENTER-t: sfc /scannow

Várd meg az ellenőrzés végét.

Indítsd újra a számítógépet, és ellenőrizd, hogy működnek-e a programok.

2015. máj. 12. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos meg sem tudom nyitni,mert indítom rendszergazdaként,és dobja is rögtön ugyanazt a hibát :(
2015. máj. 12. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és windows 7 64 bit.
2015. máj. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!