Van olyan gépösszerakó oldal ahol lehet részletre PC-t venni?
Figyelt kérdés
És ha van, megbízható? Véleményeket, tapasztalatokat elfogadok, Köszi!2015. máj. 12. 16:46
1/2 anonim válasza:
ipon.hu tudsz részletre vásárolni de összerakott pc-t még nem próbáltam (nézd meg magad vagy írj a supportnak)
2/2 anonim válasza:
Én a PCX-et tudom ajánlani, eddig majdnem mindent onnan rendeltem, elég megbízhatóak.
Tudsz előre összerakottat is, illetve magadnak is ki tudod válogatni mit szeretnél bele. (ez utóbbit ajánlom inkább, árban is jobb)
A részletfizetést nem próbáltam még, elképzelhető, hogy van. Néhány ezer forinttal olcsóbb is mint az iPon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!