Hol tudom beállítani a gépen, hogy hangjelzést adjon amikor levelem érkezik? (freemail)
így alapból sehol.
a levelezőprogramoknak van ilyen beállítása, de akkor futnia kell magának a programnak. meg vannak segédprogramok, amik ezt tudják. de azokat le kell tölteni, telepíteni és a háttérben futtatni.
Ezt megpróbálhatod...jelezz vissza, ha OK.
Nagyon jó ötletem van! Használd az IncrediMail levelező programot! Én g-mail-es voltam, és mióta erre ráakadtam, nem cserélném le. Egyszerü, könnyen kezelhető (nekem is aki már vén vagyok)Arről nem beszélve, hogy irtó jópofa! Nekek egy vén inas hozza be tálcán a levelet, és ezt hangosan közli. Addig ott áll vele, amig meg nem nézem. Közben morog, meg mindenféle pofákat vág... De ezen kivül még lepke, meg sok más lehetőség közül választhatsz.Szóval szerintem rohadt jópofa! Rengeteg levélpapírt is választhatsz, szmájlikak, zenét a levélhez, stb. Olyan levélpapírt is tudsz készíteni amire saját fotókat rakhatsz fel! Játékok is vannak benne. Először szokatlan volt, de én nagyon megszerettem, és csak ezt használom!!!
Próbáld ki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!