Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol tudom beállítani a gépen,...

Hol tudom beállítani a gépen, hogy hangjelzést adjon amikor levelem érkezik? (freemail)

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:

így alapból sehol.

a levelezőprogramoknak van ilyen beállítása, de akkor futnia kell magának a programnak. meg vannak segédprogramok, amik ezt tudják. de azokat le kell tölteni, telepíteni és a háttérben futtatni.

2010. febr. 24. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt megpróbálhatod...jelezz vissza, ha OK.

[link]

2010. febr. 24. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a freemailt a netről használod, akkor seholsem. Ha használsz hozzá levelezőprogit, akkor abba be tudod állítani
2010. febr. 24. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Másodiknak:nem igazán jutottam vele semmire,azt hittem ennél egyszerűbb lesz
2010. febr. 25. 07:35
 5/7 anonim válasza:

Nagyon jó ötletem van! Használd az IncrediMail levelező programot! Én g-mail-es voltam, és mióta erre ráakadtam, nem cserélném le. Egyszerü, könnyen kezelhető (nekem is aki már vén vagyok)Arről nem beszélve, hogy irtó jópofa! Nekek egy vén inas hozza be tálcán a levelet, és ezt hangosan közli. Addig ott áll vele, amig meg nem nézem. Közben morog, meg mindenféle pofákat vág... De ezen kivül még lepke, meg sok más lehetőség közül választhatsz.Szóval szerintem rohadt jópofa! Rengeteg levélpapírt is választhatsz, szmájlikak, zenét a levélhez, stb. Olyan levélpapírt is tudsz készíteni amire saját fotókat rakhatsz fel! Játékok is vannak benne. Először szokatlan volt, de én nagyon megszerettem, és csak ezt használom!!!

Próbáld ki!!!

2010. márc. 3. 13:19
 6/7 anonim válasza:
Outlook Express Windowsban. Beállítod és lesz "new mail notification" hang.
2010. márc. 4. 10:18
 7/7 anonim válasza:
és szerinted ha a thunderbird-del nem boldogult, majd az outlook express-szel fog?:)
2010. márc. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!