Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol lehet kazettáról cd-re...

Hol lehet kazettáról cd-re átírni?

Figyelt kérdés
Van egy csomó kazettám, amit szeretnék átkonvertáltatni cd-re, de ötletem sincs, hova kéne menni vele. KOnkrét tipp kellene. Előre is köszi.
2010. febr. 23. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

szia!

Szerintem a legegyszerűbb ha magad megcsinálod.A géphez kötsz egy kazettelejátszót,sztereo kimeneten a gép mikrofon vagy line-in bemenetéhez. majd bármilyen hangszerkesztővel felveszed,és még javítani is tudsz a minőségén(pl. www.goldwave.com)

Ha valahova vinni szeretnéd... régebben voltak ilyen audió-videó boltok,ahol csináltak ilyesmiket,pl videokazik másolása meg hasonlók. Esetleg olyannal próbálkozz,ahol ilyen komplex szakik vannak. Vmi régebbi boltok,esetleg ilyen maszek esküvői videókészítős emberke,meg ilyen maágnjellegű hasonló kisboltok,ahol video meg audiódolgokkal is foglalkoznak.

2010. febr. 24. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én ezt a boltot ismerem. egyszer digitalizáltattam a csávóval egy kazettát, teljesen jól sikerült a felvétel. bár ha teheted akkor inkább magad csináld a fent leírtak alapján mert nem éppen olcsó mulatság ez...

2010. febr. 24. 00:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

AudioGrabber-re egy leírás. [link]

Line bemenet kell a hangkártyán...

2010. febr. 24. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!