Külső hardverre kiírt adataimhoz nem férek hozzá, mert csatlakozáskor következő üzenet jelenik meg: Az F:/ lemezt használat előtt formázni kell és a Mégse gombra kattintás után azt írja: Adathiba (CRC) ; mi lehet a hiba és hogyan lehet kiküszöbölni?
A formázással valóban minden adatot törölsz, illetve pontosabban aza adatok továbbra is ott maradnak, csak felülírható státuszt kapnak, és a diszken új partíciós tábla keletkezik.
Én azt javasolnám, hogy egy egyszerű CheckDisk-et futtass le a meghajtón, hátha segít még. Ha megvannak az adatok, akkor mentsd el valahova és formázd a lemezt.
Az USB külső merevlemezeket pedig minden esetben a szabályos módon állítsd le és azután húzd ki.
Köszönöm, megpróbáltam, de az ellenőrzés lefagyott ( a teljesítménycsík nem mozdult több mint egy óráig ), nem történt semmi, ezért azt leállítottam. Ezután viszont a gép még mindig használatban lévőnek érzékelte a lemezt, nem tudtam levenni, ezért leállítottam a gépet. Újbóli bekapcsolás után most viszont már nem is érzékeli a lemezt :(
Meghalt?
A GetDataBack valóban segíthet, de csak ha már felismerte a lemezt a gép.
Ehhez a legcélravezetőbb az volna, ha USB helyett SATA csatlakozón kapcsolnád a géphez. Ki kell venni az USB keretből és normál lemezként bedugni. Ha a BIOS felismeri, hogy van ott egy lemez, az már fél siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!