Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopnál mitől lehet, hogy...

Laptopnál mitől lehet, hogy amikor kihuzom áramból akkor elsötétül a képernyő és nemtudom sehogyansem visszaéleszteni. Kikell kapcsolnom és ujra be. =/ simán aksirol nem akar müködni:S mindig ujra kell kapcsolgatnom. Beállitásilag valami segitség? :S

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk öreg az akku, és már nem működik?

Vagy a töltése rossz.

2010. febr. 23. 21:40
 2/3 czibles ***** válasza:

spórol az aksival és visszább veszi a monitor fényerejét.

energia beállításoknál nézz körül. (valami hasonló a neve, nem tudom, hogy mi pontosan, de ha megmondod, hogy milyen oprendszer van a gépeden megmondom)

2010. febr. 23. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:

A kérdezö vagyok:

Win XP és körbenéztem ott beállitásba de midnenhol a soha van beirva és nemkéne hogy hibernálódjon. aksija meg jó, mert külön megy de amint áramváltozás éri elmegy az egész és nemjön vissza. nem csak elsötétedik hanem tök sötét.

2010. febr. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!