Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most vásároltam egy routert,...

Most vásároltam egy routert, azóta számos oldalt nem tudok megnyitni (DNS probléma). Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Biztos, hogy valamit a DNS-nél kéne beállítani, de mit? Köszönöm a segítséget!

2015. máj. 10. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

"Biztos, hogy valamit a DNS-nél kéne beállítani, de mit?"

mondjuk beállítani egy DNS szervert?

OpenDNS IP Addresses

208.67.222.222

208.67.220.220

2015. máj. 10. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Most ezt hiába írtad úgy, mintha olyan természetes lenne, egyáltalán nem értek hozzá..

De köszönöm!

2015. máj. 10. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
De egyébként így is ugyan azt írja ki, hogy a kiszolgáló nem található.
2015. máj. 10. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

itt elvileg(mivel nekem most nem nyitja meg) le van írva hogy a windowsban hogy kell beállítani a DNS ip címet, de a legjobb az lenne ha a routerben állítanád be

windows gomb + R, és beírod azt hogy: cmd

ide pedig beírod azt hogy ipconfig /all

és az alapértelmezett átjárót(default gateway)(egy IP cím) pedig beírod a böngészőbe felülre, és belépsz(dobozra, routerra rá vannak írva az adatok, vagy keresel a neten hogy mi a default), és ott beállítod a megfelelő menüpontban ---> ebben nem tudok segíteni, mivel minden gyártónak más-más a felülete

2015. máj. 10. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!