Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem szabad az új laptopo...

Miért nem szabad az új laptopoknál az akkut 12%alá meríteni?

Figyelt kérdés
ezt mondta az eladó vásárláskor
2015. máj. 9. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen laptopról van szó? Garancia nincs az akkura? Én nem szoktam ilyeneket figyelni és eddig mindegyik gépem akkuja bőven túlélte a garanciaidőt.
2015. máj. 9. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Elvileg nem tesz neki jót, ha lemerül teljesen, bár nekem úgy mondták, hogy 5%-ot nem érheti el. De 8-9-re még éppen mehet.
2015. máj. 9. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokféle mítosz kering az interneten, érdekes a felpontozott kommentekbe beleolvasni, itt legalább olyan emberek osztják meg a tapasztalataikat, akik többnyire értenek is hozzá: [link]
2015. máj. 9. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

pl.: "My Macbook air from mid 2011 is currently at 100/6700*5629 = 84% battery health. (6700 = design capacity, gathered from "ioreg -l -n AppleSmartBattery -r"."

Ha csak 1,5-2 év használat után lesz ilyen állapotban a gépem akkuja, nekem már az is elég ahhoz, hogy ne foglalkozzak azzal, hogy figyelgetem, hogy mikor dugom be és mikor nem. Szerintem nem éri meg ezen agyalni.

2015. máj. 9. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!