Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mac-en hogyan kell Minecraft...

Mac-en hogyan kell Minecraft szervert készíteni?

Figyelt kérdés
Néztem a Minecraft.net oldalán is, de nem sikerült. Már windowson is próbáltam régen, de az se sikerült. Egyáltalán lehet INGYEN otthoni minecraft szervert készíteni? A videókat manipulálják?

2015. máj. 9. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:

" A videókat manipulálják?"

lehet, de minek, max. régebbi a verzió

"Egyáltalán lehet INGYEN otthoni minecraft szervert készíteni"

lehet

"Néztem a Minecraft.net oldalán is, de nem sikerült. Már windowson is próbáltam régen, de az se sikerült. "

akkor lehet hiába mondom el, úgy se fog sikerülni

"On Linux and Mac OS X this should already be set up but on Windows you might have to tinker with the PATH environment variable. Download and run minecraft_server.1.8.4.jar with java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui. "

fel telepíted a java-t

aztán készítesz egy fájlt, amit futtathatóvál teszel

és abban a fájlban ez kell szerepelnie:

#!/bin/bash

cd "$(dirname "$0")"

exec java -Xms1G -Xmx1G -jar minecraft_server.1.8.4.jar nogui

"Save the file as "start.command""

aztán futtatod ezt a start.command-ot

[link]

valószínűleg el kell majd az első futtatás után fogadnod az egyik fájlban az EULA-t, aztán elindíthatod újból, persze majd bekell konfigurálni, amennyire kell pl.: az ip címet állísd localhost-ra

2015. máj. 9. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
a .jar-t meg itt tudod letölteni: [link]
2015. máj. 9. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
ez a sor lehet nem kell ha egymás mellet van a start.command és a jar: cd "$(dirname "$0")"
2015. máj. 9. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!