Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom letörölni a...

Krisztian6868 kérdése:

Hogyan tudom letörölni a telefonomrol? Nemis látom hogy mi az.

Figyelt kérdés
Van 2 gb fölösleg a telefonomon ami azt se tudom micsoda de még letörölni sem tudom. Az alkalmazáskezelő sem jeleníti meg. Elv valami játékot töltöttem le ami 1-2 giga volt. És amikor telepíteni akartam akkor valami hiba kódot irt ki és nem telepitette de a játékot rajta hagyta. Amit perszenem birok valamiért megnézni, sem letörölni. Sok programot letöltöttem de eggyikse segített. Eddig még csak úgy tudtam megoldani hogy a gyári beállitásokat használtam úgy meg persze megint elveszik minden játék adatom. Hogyan tudom letörölni? Előre is kössz a segitséget.

2015. máj. 7. 08:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem a rendszerrel kevered? Amúgy ha a játék a belső tárhelyre írt, ahhoz normál esetben nem férsz hozzá. Megpróbálhatod megkeresni Total Commanderből pl., de szerintem nem lesz hozzá engedélyed.
2015. máj. 7. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!