Csala Bence kérdése:
Miért kapcsol ki a gép amint el kezdek játszani?
Figyelt kérdés
nem régibben vettem egy Asrock 980DE/u2s3 alaplapot
egy fx6300 és gtx 650 alá de játék közben változó időközönként gondol egyet a gép és kikapcsol (általábban 20 és 90 perc ez az időköz)válaszotokat elöre is köszönöm!
2015. máj. 4. 20:28
2/13 anonim válasza:
A gyári hűtő hangos, de megfelelő hőmérsékleten tartja(mondom ezt úgy, hogy itt berreg egy porszívó), soha nem volt gondom a cpu hűtésével, csak a zajjal. Na, hogy ezt tisztáztuk, takarítsd ki a hűtőt, pasztázd újra a procit(vakard le róla a dzsuvát előtte - lehetőség szerint nedves kendővel, nehogy elkezd késsel, vagy hasonlóval kapargatni, és érdemes rögtön kikapcsolás után, mielőtt kihűlne), a memóriákat is tisztítsd meg, ha porosak, és a gpu hűtőt is.
3/13 anonim válasza:
Mennyi a proci és a videókártya hőmérséklete alapjáraton vagy amikor játszol?
4/13 A kérdező kommentje:
Gyári hütő van rajta . alapjáraton nem megy 30 fok fölé
2015. máj. 5. 11:25
5/13 anonim válasza:
Játék közben mennyi a hőmérséklet?
Milyen típusú tápegységed van?Lehet azzal van a baj
Csakis kizárólag játék közben kapcsol ki a géped?Nincs semmi hibaüzenet?
6/13 A kérdező kommentje:
kizárolag játék közben kapcsolodik ki .
tápom egy 500 wattos ABpower
2015. máj. 6. 12:17
7/13 anonim válasza:
Sose hallottam még ilyen tápegységről.Én a helyedben megnézném egy másik tápegységgel hogy akkor kikapcsol e játék közben
8/13 A kérdező kommentje:
megnéztem már és másik táppal is ez volt, eddig a túl melegedésre tippeltem de játékközben minden 40 fok körüli ezért nem értem
2015. máj. 7. 11:05
9/13 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit.Kikapcsol a géped vagy újraindul?Mert nem mindegy
10/13 A kérdező kommentje:
kikapcsol
2015. máj. 8. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!