Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop az alábbi célokra?

Laptop az alábbi célokra?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, én vagyok a százhúszezredik, aki ezt a kérdést felteszi. Se időm, se kedvem végignyálazni az összeset.

Szóval, laptopot szeretnék venni, max. 130e van rá. Weblapkészítés lenne az elsődleges cél, plusz netezés, meg azért ne kelljen minden második héten szervízbe vinni.

Játszani nem szeretnék rajta.

Milyen modelleket ajánlotok? (Dellben és Asusban gondolkozom.)

2015. máj. 4. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt venném.

2015. máj. 4. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem venném, mert nem megbízható a bolt, a minősége pedig nagyon gyenge, Fujitsu A544 van az újak közül
2015. máj. 4. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Ennyi pénzért nincs olyan laptop aminek nem "gyenge" a minősége.
2015. máj. 4. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Az anyagiakról annyit, hogy nincs papa-mama félmilkás fizetéssel, közfogis fizuból kuporgottam rá hónapokig. Üdv a magyar valóságban, zárójel bezár. Kölcsönt meg nem fogok felvenni.

Az otthoni gép nagyon szar (kb. hatéves, Win XP fut rajta, már nem működik a Wamp szerver se, nem tudok rajta dolgozni...), azt meg nevelőapám vette, akivel nem vagyunk puszipajtások, ergo nem ölök bele pénzt.

Köszönöm a jó tippeket adóknak, ment az értékelés mindenkinek.

2015. máj. 5. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!