Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok ilyen fehér színű PC...

Tudtok ilyen fehér színű PC házat?

Figyelt kérdés

Mindenképpen fehéret keresek. Néztem az NZXT házakat, de picik és drágák. Legfőbb szempont, hogy beférjen az Arctic i30 ami 161cm. A mostani ház egy TT Commander MS-I Snow Edition. Sajnos itt a HDD tárolása bajos és mivel nem moduláris a tápom, nincs sok hely elrejteni a kábeleket.

Keresek egy ideje egy nagy házikót, de sajnos nem találtam. Árban olyan max. 15-re gondoltam.

Hátha Ti tudtok ajánlani valamit :)

2015. máj. 3. 17:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi. Nem 161 cm hanem 161 mm :)
2015. máj. 3. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2015. máj. 3. 17:32
 3/6 Gábor_79 ***** válasza:

Erről 160mm max magasságot ír [link]

Egyébként ennél a boltnál színre is be lehet állítani szűrést. Az Artic i30 már megvan, azért ragaszkodsz hozzá?

2015. máj. 3. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:

3.

Én is a Sharkoon-t ajánlottam volna, de csak 160MM-es :(

2015. máj. 3. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:

A hűtő már megvan. Anno mikor a30 volt, ahhoz választottam ezt a házat. Mivel most meg i30 van, így eléggé behatárolt sajnos.

Húha. Ez az Enermax jól néz ki és még tágas is. Köszönöm :)

2015. máj. 3. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

5.

Nincs mit, örülök, hogy segíthettem. :P

2015. máj. 3. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!