Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért dob kékhalált?

Miért dob kékhalált?

Figyelt kérdés

az a kérdesem lenne hogy el inditom a simset 2-3 mind a kettonel kék halalt dob fol raktam a hdd sentinelt a vincseszter 100%-os meg van a rendszerkovetelmeny mind a ket jatéknak es mikor el inditom kék halalt dob a laptopom tipusa acer aspire 5715Z

HELP PLs !!!

2015. máj. 2. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
máshogy produkálja a hibát? vagy csak a simsnél?
2015. máj. 2. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
op rendszered?
2015. máj. 2. 17:00
 3/5 tabaki ***** válasza:
Juj, de illetlen dolgot írhatott az a kékhalál, ha a GYK nem engedte közölni! Esetleg írd a hibaüzenetet a szexrovatba, ott mehetnek az erősebb dumák.
2015. máj. 3. 10:10
 4/5 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat :)meg azt is ami nem ide illet !

ra jottem a rendszer volt a hibás mivel nem volt kompatibilis a vistaval :)

2015. máj. 5. 23:42
 5/5 tabaki ***** válasza:

"azt is ami nem ide illett"

Afféle választ nem kaptál. Gyanúm, hogy az én hozzászólásomra gondolsz, de az se olyan. Arra céloztam ugyanis, hogy a kékhalál az voltaképpen egy hibaüzenet. De nem arról tájékoztat, hogy hiba történt (azt a vak is láthatja), hanem az okát próbálja meg közölni a boldogtalan. Ergo, az egész históriában a képernyő tartalma lett volna a legfontosabb, anélkül a többi csak mese.

Sebaj, az a fő, hogy megoldódott. Jó szórakozást!

2015. máj. 6. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!