Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen notbook-t vegyek?

Milyen notbook-t vegyek?

Figyelt kérdés

Igazabol csak netezesre, filmezesre hasznalnam.

Fontos, hogy ne legyen bazinagy merete es konnyu legyen, de nem szeretnek rosszat sem, birja a netezest, ne melegedjen fel ora mulva...stb.

Elozo gepem samsung rv510 volt, most 4eves, igazi hulladek, rengeteg gond volt vele.

DELL markarol hallottam, hogy azok jok?

Mit ajanlanatok?

Koszonom a segitseget.

2015. máj. 2. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi a maximális összeg, jó a használt, ha az sokkal jobb minőségű mint egy új?
2015. máj. 2. 10:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Most nem az arara szeretnek koncentralni, a lenyeg, hogy megfelelo legyen. Tudom, hogy egy notebook nem fog, 10evig elni, de nem szeretnek fel ev utan masikat.

130-50e.

Kizarolag ujat szeretnek, a hasznalt nalam nem jon be, es nem hiszek abban, hogy jobb, mint egy uj. Szeretnem en "elhasznalni".

2015. máj. 2. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt most használt üzleti gépekre gondoltam, azok sokkal jobb minőségű anyagokból vannak, mint a 150ezres gépek.

A 150ezres gépek a hulladéknak nevezett szinvolnalat képviselik, mint a Sasmung, ami volt neked.

Újonnan Fujitsu A544 van, 130ezer körül kapható, egy HP Probook 6450B is jó volna neked a használtak közül, ez 65ezer körül van, természtesen egy garanciát is adó boltban van ez.

2015. máj. 2. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok híve a használt gépeknek, akkor sem, ha üzleti.

A Dell és a Toshiba gépek a legjobbak, mivel ők 3 év garanciát adnak alapból, a belépő gépeik is eléggé egyben vannak.

[link]

[link]

Vagy a HP Probook sorzat is jó, ennek kicsit gyengébb a processzora, lassabb (netre elég),de már ütleti kategória, ezért sokkal jobb minőségű az anyaghasználat, összeszerelés, és 3 év minőségi garancia is van rá:

[link]

2015. máj. 3. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!