Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Steam és a többi!?

VargaPeter1993 kérdése:

Steam és a többi!?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem foglalkoztam pc játékkal most újra akarnák de mik ezek a baromságok hogy single playerhez is kötelező a steam meg az egyébb programok :/ A kérdésem pedig az hogy tegyük fell veszek lemezes játékokat és x-y év múlva ha becsődölne a steam és a többi ilyen akkor búcsút lehet mondani a single játéknak is?? Vagy ha egyszer aktiváltad utána azt már bejelentkezés nélkül is fellehet telepíteni?

2015. ápr. 30. 23:42
 1/10 anonim ***** válasza:
ja
2015. ápr. 30. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Az összes kulccsal aktivált játék olyan, hogy csak a jogokat veszed meg, hogy játszhass, nem magát a játékot. Nyilvánvalóan a Steam nem fog becsődölni, de ha így lenne, igen, a játékaidnak búcsút inthetnél, senki nem kárpótolna.
2015. ápr. 30. 23:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy olyan könnyen nem csődöl be nem is azért írtam csak feltételezésnek írtam....Régebben mikor vettem pc játékot a single csak annyi volt hogy feltelepítettem és cső max internet kellet az indításhoz néhány játéknál és csak a multihoz kellet fiokot csinálni szerintem az sokkal ésszerübb volt... azt nem értem ha konkrétan nem kapod meg a játékot lényegében csak bérled mikor megveszed akkor meg minek adják teljes áron :/ na mind 1 ez tiszta hülyeség de köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 1. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert attól még a játék teljesértékű, semmi jogalapja nincs annak, hogy olcsóbban adják, csak azért, mert nem dobozos.
2015. máj. 1. 10:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Jó de ha dobozosan meg megveszed akkor is ugyan úgy kellenek hozzá ezek a szarok erre értettem
2015. máj. 1. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. máj. 1. 10:42
 7/10 A kérdező kommentje:
De a kérdésbe benn volt ez is hogy a lemezes játékokhoz is kell e?? És nem csak a steamre gondolok hanem akármelyikre pl a gta5 nél is a lemezeshez kell a rockstar szara hogy játszani lehessen
2015. máj. 1. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
A social club is működik offline is, ha a Rockstar szerverei meghalnának, akkor is lehetne single játszani. De ha annyira rohadtul boldog vagy, igen, igazad van, telepíteni kell azt a 20 megás mocskot is, ha a dobozos verziót veszed meg.
2015. máj. 1. 10:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Na én normálisan kérdeztem mert nem tudom mi ez a hülyeség.. a másik nem az zavar hogy telepíteni kell azt a szart hanem azt nem tudtam hogy a singlet lehet e ezek nélkül játszani de ez a kérdésbe benne volt arról nem én tehetek hogy nem olvastad végig ....De ha nem akarsz válaszolni ne válaszolj nem értem mit háborogsz feltettem a kérdést mert nem tudom hogy megy ez ez is baj már???
2015. máj. 1. 10:56
 10/10 A kérdező kommentje:
úgy írom akkor hogy lemezes játékkal lehet singlet játszani ha becsődölnének ezek a szarok?(ami a kérdésbe is benne volt)
2015. máj. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!