Webkamerát kikapcsolt számítógéppel is lehetne működtetni?
SZóval szeretném a házunk egy részét webkamerával figyelni (pl. egy blogon keresztül, már ha ez lehetséges), de amikor nem vagyunk otthon nem szeretném bekapcsolva hagyni a számítógépem több okból sem.
Lehet így webkamerát működtetni?
(Ja és azért blogon keresztül gondoltam, hogy munkahelyről is láthassam, ne utólag kelljen mindent visszanézni...)
Bármilyen ötlet jól jönne...
Köhike!
Meg a blogot is csak a betöltött oprendszerből érheted el...
De a kikapcsolt gépből szerintem még áramot sem kaphat a kamera, nemhogy még működtesse.
2.
Szerintem kaphat áramot, hiszen attól, hogy kivan kapcsolva a gép, áram még van benne. :P
pl.: Nekem a billentyűzetem is egész éjszaka világít
Tabaki, a blogot nem az otthoni gépen nézegetném, ennyi erővel kiülhetnék magam a webkamera helyére.
Jó igen, valahogy net kell hozzá, oké. De nem lenne elég a modem meg valami VALAMI? Úgy értem nincs valami kütyű ami pont erre való, de mégsem egy biztonsági kamerarendszer...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!