Miért áll le mindig a gta 5 amikor elkezdek játszani?
Figyelt kérdés
eredeti a játékom , kb. 10 percet játszok és a játék működése leállt2015. ápr. 29. 16:31
1/13 anonim válasza:
AMD videokártyád van? Csak a GTA csinálja? Driver legfrissebb?
2/13 anonim válasza:
Nem tudom........ kenyérpirítóról tolod?
3/13 A kérdező kommentje:
Kenyérpirító:
proci: intel i7-4790k
vidikari: Asus Gtx 970
ram: 16gb
2015. ápr. 29. 16:50
4/13 A kérdező kommentje:
nvidia csak a gta és a legfrissebb driver
2015. ápr. 29. 16:50
5/13 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy az eseménynaplóban megkeresed valamelyik leállást. Ott írnia kell, hogy van-e bármi más, aminek köze van hozzá. Elég hülye indokok vannak, pl. van, akinek egy plusz nyomtató okozta...
6/13 A kérdező kommentje:
esemény napló azt hol találom ? (amúgy nekem is van egy nyomtatóm )
2015. ápr. 29. 16:55
7/13 anonim válasza:
Start menüben beírod a keresőbe, hogy eseménynapló, akkor meg fogja találni. Ha angol Win, akkor event viewer.
8/13 A kérdező kommentje:
igen megtaláltam és ott mit kell csinálni mire menjek ?
2015. ápr. 29. 16:58
9/13 anonim válasza:
Na, hát az már egy jobb kérdés. Elvileg ott kellene lennie, hogy Windows naplók/logok (rosseb tudja, hogy hívják magyarul, a második), ott az alkalmazások. Elvileg itt kellene lennie a GTA5 leállásnak is.
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2015. ápr. 29. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!