Laptopon print screenelni hogy lehet?
sehogy se tudok, pedig nyomkodom a prt sc gombot de semmi:S
itt egy kép, nekem iylen kis keretekbe van, lehet az a baj h mást is kell közbe még nyomni hozzá:S tudtok segíteni?
a prtsc gomb megnyomása ún. screenshotot készít, ezt a vágólapra helyezi.
a crt v megnyomására lehet a képet beilleszteni pl. egy dokumentumba.
de nekem miért nem siekrül? hülye nem vagyok az informatikához, mert midnent megértek és mindenre rászotkam jönni, de egyszerűen semmi se válik be:S
de nem hiszem h a laptop a más, mert mind ugyanolyan lehet, akkor meg mirétnem:S
Tartsd nyomva az fn gombot (kb. bal-alsó sarok a billentyűzeten), közben nyomd meg az insert/prt sc gombot (kb. jobb-felső sarok a billentyűzeten) majd mindkettőt engedd el!
Ezután nyisd meg a Paint programot (start menűben keress rá például) és tartsd nyomva a ctrl-t (bal-alsó sarok a billentyűzeten), közben nyomd le a "v" gombot!
Ennyi! most már csak a kb. jobb-felső sarokban lévő mentés gombra kell kattintani!
kb. így néz ki a mentés gomb: [link]
Majd ki kell választani hogy hova szeretnéd menteni, és kész.
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!