Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gamer gépet vennétek,...

Milyen gamer gépet vennétek, ha bármennyit költhetnétek rá?

Figyelt kérdés

CS:GO-ban elértem egy bizonyos rangot és komolyabban szeretnék foglalkozni a játékkal, van hozzá elég tehetségem is, de ez nem lényeg. Azért szeretnék egy új gépet, mert a mostani már elég régi, hangos, stb. Kritériumok: legyen nagyon halk, és erős. Szerintem ennyi. :D Ár: mégiscsak kell egy maximum ár, nehogy valaki berakjon egy GTX Titan Z-t, szóval kb 700 ezer az a maximum amit rá tudnék költeni magára a gépre, és 100 ezret a perifériákra. (Ami kell: Fejhallgató, egér, billentyűzet. Monitor van.)

És mielőtt valaki elkezdené: Nem anyuci, apuci pénze!

22 éves vagyok!

2015. ápr. 28. 16:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hetes: Szerintem az a gép és füles lesz amit te írtál, a billentyűzet + egér kombó amit én írtam, meg keresek hozzá valami 4k-s jó monitort! Köszi a segítséget srácok
2015. ápr. 28. 17:21
 12/20 anonim ***** válasza:
gtx 960-at ne vegyél 4K-ra, hacsak nem low - mediumon akarod majd játszani (bár #7 szerint lowon szoktak játszani, én meg nem értek hozzá), ha magas graf kell 4K mellett sok (100+fps-el) akkor gtx 970 vagy r9 290.
2015. ápr. 28. 17:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi a f**znak 4k csgohoz?
2015. ápr. 28. 17:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez már nem "pro" gaming, ez már röhej.
2015. ápr. 28. 17:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó (2): Indokold meg, miért ne, és mondj jobbat!
2015. ápr. 28. 17:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Én meg indoklom helyette, úgyse jönne értelmes válasz tőle hisz már elgurult a bogyó. Szerinte elég a 720p, ami igaz, elég. De azért azt beláthatja még ő is, hogy nem mindegy egy távoli dolognál, hogy 1 pixel vagy 9 pixel (3x3), nyilván nem kell benne olyanra célozni ami konkrétan csak 1 pixel lenne, de még úgy is rengeteg számít a finomabb célzás, elvégre arról szól a játék ha nem tévedek. Az ő logikájával meg minél kisebb a felbontás annál jobb? Szerintem ezt ő sem gondolhatta komolyan.
2015. ápr. 28. 17:44
 17/20 anonim ***** válasza:

16.

Gondolom tudod mekkora 1 pixel.

És gondolom tudod, hogy ahhoz milyen messze kéne lennie az embernek, hogy egy pixelesnek tűnjön.

De a példádból adódóan akkora 3x akkora felbontáson 3x könnyebb célozni? Hiszen 3x annyi pixelből áll.

2015. ápr. 28. 18:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, jól érted. Csak nyilván nem úgy kell felfogni, hogy a célpont eleve kitakarja a képernyő felét.
2015. ápr. 28. 20:09
 19/20 anonim ***** válasza:

De, tisztában vagy vele, hogy a profik is 720p-ben játsszák.

Akkor vajon miért nem 4k-ba?

2015. ápr. 28. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Ja igen, azt meg elfelejtettem mondani:

Amikor növeled a felbontást, azzal egyenesen arányosan lassul az egered, hiszen egy inch alatt ugyanannyi pixelt megy, mint eredetileg, ergo 3x akkora felbontáson 3x olyan gyors egérrel kéne játszani, ami azt eredményezi, hogy ugyanolyan vele célozni....

2015. ápr. 28. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!