Milyen gamer gépet vennétek, ha bármennyit költhetnétek rá?
CS:GO-ban elértem egy bizonyos rangot és komolyabban szeretnék foglalkozni a játékkal, van hozzá elég tehetségem is, de ez nem lényeg. Azért szeretnék egy új gépet, mert a mostani már elég régi, hangos, stb. Kritériumok: legyen nagyon halk, és erős. Szerintem ennyi. :D Ár: mégiscsak kell egy maximum ár, nehogy valaki berakjon egy GTX Titan Z-t, szóval kb 700 ezer az a maximum amit rá tudnék költeni magára a gépre, és 100 ezret a perifériákra. (Ami kell: Fejhallgató, egér, billentyűzet. Monitor van.)
És mielőtt valaki elkezdené: Nem anyuci, apuci pénze!
22 éves vagyok!

16.
Gondolom tudod mekkora 1 pixel.
És gondolom tudod, hogy ahhoz milyen messze kéne lennie az embernek, hogy egy pixelesnek tűnjön.
De a példádból adódóan akkora 3x akkora felbontáson 3x könnyebb célozni? Hiszen 3x annyi pixelből áll.

De, tisztában vagy vele, hogy a profik is 720p-ben játsszák.
Akkor vajon miért nem 4k-ba?

Ja igen, azt meg elfelejtettem mondani:
Amikor növeled a felbontást, azzal egyenesen arányosan lassul az egered, hiszen egy inch alatt ugyanannyi pixelt megy, mint eredetileg, ergo 3x akkora felbontáson 3x olyan gyors egérrel kéne játszani, ami azt eredményezi, hogy ugyanolyan vele célozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!