Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet megoldani az...

Hogy lehet megoldani az alábbi nyomtatási feladatot? (A3, kétoldalas)

Figyelt kérdés
Van egy dokumentum Wordben, A4-es méretű lapokból. Ezt szeretném A3-ra kinyomtatni úgy, hogy egy A3-as oldalra két A4-es jusson, és a végén össze lehessen hajtogatni. Van erre valami beállítás, vagy manuálisan kell a helyes sorrendben kinyomtatnom?
2015. ápr. 27. 08:41
 1/4 Tengor ***** válasza:
Nyomtatásnál meg lehet olyant adni, hogy több oldal nyomtatása egy lapra.
2015. ápr. 27. 09:16
 2/4 A kérdező kommentje:
És attól automatikusan a megfelelő sorrendben és elrendezésben fogja nyomtatni?
2015. ápr. 27. 09:41
 3/4 Tengor ***** válasza:

Próbáld ki egy PDF-be belenyomtatva.

Más: Nem tudom az új Office-ok milyen lehetőségeket adnak az oldalak variálására, a PDF nyomtatók biztosan sokat. Én lehet, hogy azt csinálnám, hogy kinyomtatnám egy PDF-be a doksit, majd egy PDF nyomtatóval nyomtatnám ki, ahol aztán lehet mindenféle hajtogatási módnak megfelelően nyomtatni.

2015. ápr. 27. 09:47
 4/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Szerintem egyszerübb ha A4-es kétoldalasra nyomtatod és úgy fűzöd össze.

Wordban (én sem tudom milyen "képességekkel" ruházták fel a wordokat), de szerintem manuálisan kell beirni az oldalszámokat (és kilövésnek hivják a dolgot) , nézd meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Sok sikert.

üdv.

2015. ápr. 27. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!