Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 re hogy valthatok?

Windows 7 re hogy valthatok?

Figyelt kérdés

Unom mar a Windows XP-t es szeretnek Windows7-et ingyen.

Hallottam hogy ha letoltom valahonnan>megirom DVDre ugyanolyan mintha megvettem volna.

Valaki tud pontosabb leirast adni mi hogyan is megy?

2010. febr. 21. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Először töltsd le a tesztet, hogy a géped alkalmas e a win7 működtetésére. Ha igen, akkor töltsd le win7 bétáját, és telepítsd. Valóban fenn volt az interneten, de nem tudom, hogy most mi van vele?

Írd be a googliba, hogy win7, azt kersgélj

2010. febr. 21. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
teljes verziót ingyen csak torrent oldalról fogsz tudni leszedni a google keresés nem találna semmit
2010. febr. 21. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan sose lesz, mintha megveszed... Ugyanis bármikor gondol egyet az M$, és letiltja az éppen futó "loader"-eket.
2010. febr. 21. 23:33
 4/5 A kérdező kommentje:

koszi az eddigi valaszokat,de miven enm vagyok tul nagy szakerto enmigen ertem az utolso kommentet.

Most windows XP-m van es mindig bejon ez a hulyeseg hogy nem eredeti a windowsom("This copy of windows did not pass geniune Windows validation")

Te azt akarod mondani hogy ileyn lessz az is vagy ahsznalhatatlan?

Egyaltalan ez nem illegalis?

2010. febr. 22. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a dolog megoldható, www.torrentoldalak.info itt keresgélj torrent oldalak után, regisztrálj, majd próbálkozz, nekem x64-es Windows 7 van, úgy raktam fel a Win XP-re hogy Daemoon Tools-t használtam, és amíg az XP futott, addig feltelepítettem a Windows 7-et, körülbelül 1 órát vett igénybe, de a Win XP-t szerintem ne távolítsd el, persze ha megoldható, mert különben elvész minden drivered (Pl Realtek).

2010. febr. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!