BIOS hibaüzenet? Vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi ez és nem tudom most mit csináljak. Nyugtassatok meg lécci. Na : AMI Biosom van. (2007-es)
és csak úgy tudom bekapcsolni a gépet, ha 3szor elrontom a jelszót. Most is így csináltam, de rátenyereltem a billenytűzetre, és ezt írta ki : RESCUE PASSWORD :
utánna kikapcsoltam, mert féltem hogy letilt, és most lehet használni a gépet.Itt mit kell csinálni? Rescue passwordöt amikor kiírja akkor be kell írnom valamit? Itt új jelszót tudok megadni, vagy mi? Segítsetek lécci
2015. ápr. 26. 16:54
1/8 anonim válasza:
Vedd ki az elemet / reseteld a BIOS-t jumperrel, akkor majd visszaáll remélhetőleg gyári beállításokra, ahol még nem kérte a jelszót sem.
3/8 A kérdező kommentje:
1 probléma van : már kiszedtem az akksit, gombelemet, másik gombelemet, régebben 3 órára de a jelszót akkor se felejtette el. Jumper nincs rajta. hirensel, cmospwd-vel már próbálkoztam. Így jutottam el odáig hogy kéri a jelszót. De a jelszóra nem emlékszem, és 3szor kell elrontani ahhoz hogy betöltsön a windows. És seretném megtudni azt hogy mint jelent az AMI bios-nál az hogy rescue password :
2015. ápr. 26. 17:05
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves P.O.C Ezt is néztem már. kb 1 hónapja bújom a netet de nem lehet levakarni a jelszót. :(
2015. ápr. 26. 17:24
7/8 A kérdező kommentje:
Oké, azért köszi. ment a zöld kéz ;) :(
2015. ápr. 26. 17:29
8/8 Koplárovics Béci válasza:
Csak egy tipp, egyszer már működött: frissítsd a BIOS-t. Ha a legújabb van benne, akkor először rakj fel egy régebbit, majd vissza a legújabbat. Valami NEC laptopnál csináltam ezt és törlődött a jelszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!