Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus laptopon egyes billentyűz...

Fotucsok kérdése:

Asus laptopon egyes billentyűzeten vannak kékkel jelek, azok hogyan működnek?

Figyelt kérdés
Tehát pl. az F10 lenne a némítás, de nem tudom, hogy csináljam, hogy a kékkel jelölt funkciót használja és ne az F10-et...
2010. febr. 21. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
van egy olyan bill. bal oladlt, hogy az van ráírva kékkel hogy "Fn", azt nyomd le + az F10
2010. febr. 21. 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:
igen köszi, már próbáltam, és a többi billentyű így működik is, de a hanggal kapcsolatosak nem... Mint ahogy az egérpadot sem tudom továbbra sem kikapcsolni...
2010. febr. 21. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
pedig ugy kellene ... nem folyt bele valami?
2010. febr. 22. 09:17
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tudok róla, hogy belefolyt volna valami, de már nagyon bosszant, hogy se ez, sem az egérpad kikapcsolása nem megy semmilyen hasznos tanács ellenére, mert ahova kattintanom kellene, az a fül általában hiányzik, vagy nincs olyan parancslehetőség...
2010. febr. 22. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egérpadot meg azért nem tudod szerintem kikapcsolni mert a Vezérlőpult/Egér -nél nincs föltelepítve a Synaptics TouchPad program.
2010. febr. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!