Akadt egy kis gondom Minecraft-ban. A alap skinem egyik napról a másikra megváltozz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én nem csináltam vele semmit, szerettem az alap Steve skint, nem akartam megváltoztatni. ez a mostani meg elég hülyén néz ki. a neten olvastak alapján letöltöttem egy alap skint és megpróbáltam visszaállitani de nem történt semmi.
tehát tulajdonképpen nekem most steve skin van beállitva, de mégis egy másikat ad be
tud erre valaki valamit?
2015. ápr. 25. 19:45
1/2 Jófej:D válasza:
Az alex skinre gondolsz? [link]
1.8-tól ez (is) az alap minecraft skin. Ha eredeti a minecraftod, akkor csak állítsd be az alap steve skint a minecraft weboldalán.
2/2 anonim válasza:
Ezt szerveren te nem tudod orvosolni.De egyjátékosban ha ki-be lépkedsz egy idő után a Steve skin fog bejönni.(Mi előtt belépnél a pályába a beállításoknál a kinézetnél mindent kapcsolj ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!