Egy új gamer számítógépet raktam össze, jó ez a mai játékokra?
Alaplap: Gigabyte 970A-DS3P alaplap
Teljes ára: 20, 974Ft
Processzor: AMD FX-6300 processzor
Teljes ára: 28, 871Ft
Videókártya: Gigabyte R9 280X OC 3GB DDR5 GV-R928XOC-3GD videokártya
Teljes ára: 73, 581Ft
Memória: Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz Vengeance CMZ8GX3M2A1866C9B memória
Teljes ára: 23, 919Ft
Merevlemez: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Teljes ára: 16, 058Ft
Tápegység: Cooler Master 650W G650M RS650-AMAAB1 tápegység
Teljes ára: 23, 475Ft
Optikai meghajtó: Samsung SH-118CB/BEBE OEM fekete DVD olvasó
Teljes ára: 3 866Ft
Számítógép ház: Cooler Master K380 RC-K380-KWN1 számítógép ház
Teljes ára: 12, 803Ft
Jó a mai játékokra de nem nevezném gamer gépnek a videókártya miatt,már vannak járékok amiket nem is tud maxon futtatni
Azt meg nem értem hogy a proci miért ne tudná kihajtani a videókártyát?Játék szempontjából a videókártya a legfontosabb nem a processzor
Senki nem mondta hogy vegyél drágább videókártyát,csak kiemeltem a tényt hogy ez nem gamer gép...
Attól még persze jó gép
"Azt meg nem értem hogy a proci miért ne tudná kihajtani a videókártyát?Játék szempontjából a videókártya a legfontosabb nem a processzor"
kedves válaszoló azért nem tudja kihajtani mert a mai játékok cpu igényesek is nem csak vga tehát az a korszak elmúlt amikor egy amd ki hajt egy közép felső kategóriás kártyát ! meg hát néz videókat stb.
A lényeg, hogy játékra tökéletesen alkalmas lesz, de ha a "Gamer gép" definíciója az hogy 60 FPS-el csillog villogóan mindent maxra tolva lehet játszani, akkor valóban nem Gamer gép. De szerintem aki PC-n játszik és nem tud sokat eltenni, annak nem lesz "Gamer" gépe. Ettől függetlenül minden futni fog.
Az tápegység helyett vedd az FSP Raidert ami olcsóbb, és bőven elég lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!