Wifi jelének növelése? Valami trükk/program?
4. Vagyok.
Elfelejtettem írni, hogy én is ilyet használok már 3 éve, azóta az egész házon belül 100%-al fogja a wifit minden itthoni készülék.
Csak ajánlani tudom! :P
A legbiztosabb megoldás az, ha a router LAN portjáról kihúzol egy UTP-kábelt a wifivel nem lefedett helyiségig, és ott beüzemelsz egy elérési pontot.
Elérési pontra példa:
Ha a kábelezés nem megoldható (túl sok fúrással járna), akkor jöhetnek szóba az áramhálózati adapterek. Ennek egyik fele kábeles összeköttetésben van a router egyik LAN portjával, másik fele meg a 230 V-os hálózaton keresztül kommunikál a másik adapterrel, ami vagy UTP-kábelen van összekötve a számítógéppel, vagy a beépített Wifi adója szórja a jelet.
Áramhálózati adapterre példa:
Szia.
Sufnituning (nem erősités, inkább irányitás abba az irányba ahol gyenge a jel) : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Nagyobb nyereségű antennából - beltéri használatra - két féle van:
* vagy kicsit nagyobb nyereségű körsugárzó
* vagy egy még nagyobb nyereségű, de egy irányba szóró irányított antenna - általában lapsugárzó
De ha nagy az épület, akkor beltérben érdemesebb egy újabb elérési pont büzemelése - a megnövekedett jelerősség növeli a reflexióból származó interferencia esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!