Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Azt meg tudom csinálni, hogy...

Azt meg tudom csinálni, hogy ne kelljen a gépen mindig vissza állítani az időt, hogy el tudjam indítani a játékot?

Figyelt kérdés

GTA V...

Csak úgy megy, ha vissza állítom a dátumot.. azt nem tudom valahogy beállítani, hogy csak a játék dátuma legyen a régi és a gépen ne kelljen állítani?

#GTA 5 #Dátum állítás
2015. ápr. 21. 13:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Örülj egyáltalán, hogy megy.
2015. ápr. 21. 13:40
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Csinálj egy .bat kiterjesztésű filet és ezt írd bele:

set BEFOREDATE=%date:~%

date 15-03-1

set gta_path="E:\Jatekok\GTA V"

CD /D %gta_path%

Launcher.exe

pause

date %BEFOREDATE%

echo %gta_path%

a 3. sorban lévő mappa útvonalat írd át a tiedre, ezután ezt elindítod, megvárod amíg betölt a játék majd ennek a kis ablakán nyomsz 1 gombot és visszaírja a dátumot.

(amúgy van új crack)

2015. ápr. 21. 13:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Vedd meg.
2015. ápr. 21. 13:45
 4/12 Tengor ***** válasza:
#3-nál a pont. Megveszed és nem kell az idővel vacakolni.
2015. ápr. 21. 13:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még nem éri meg... 2-es nagyon szépen köszönöm :)
2015. ápr. 21. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Mellesleg tényleg olyan bugok vannak benne, amik nem zavaróak, hanem tényleg akadályozzák is a játékot. Pl mi az, ha egyszer a kezedbe veszel egy eldobható tárgyat, akkor utána (ha váltasz ha nem) kifagy a játék mikor autóból célzol? Főleg az olyan küldetéseknél ahol átvezető video miatt elkerülhetetlen ez. És sajnos eredetivel is ez a helyzet, nem volt elég eddig húzni a kiadást, még így is az emberek elé tolnak egy sz*r minőségű játékot, amit javítani sincs idejük. Amúgy imádom, csak pofátlanság.
2015. ápr. 21. 16:25
 7/12 Tengor ***** válasza:

Persze, én is azért lopok Ferrarit, mert amúgy nem éri meg, sokat fogyaszt. Szánalmas szöveg.

Hogy a játékok elmentek ebbe az irányba az sajnos egyrészt a kapitalista gépezet, másrészt a játékosok felelőssége. Kár érte. Mondjuk lesz ez a játék még 5 ezer Ft is, minden kiegészítővel, akkor is lehet majd vele játszani. Persze akkor már nem lesz menő, ami meg a média miatt nagyon fontos a mai világban.

2015. ápr. 21. 20:18
 8/12 anonim ***** válasza:
(nekem hibátlanul fut az eredeti játék, még memory leakage sincs)
2015. ápr. 21. 20:19
 9/12 A kérdező kommentje:
már ne is haragudj.. de te azért veszel meg egy játékot mert menő? omg. na dobd ki a géped a negyedikről... én azért szoktam megvenni a játékokat mert tetszenek.. és mikor vegyem meg most drágán amikor 2 hónap múlva fele ennyiért is meg tudom venni mindennel együtt?.. egy ki logika "barátom"
2015. ápr. 21. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Tengor, tudom, hogy érted a lényeget de az a példa nagyon nem illett ide, ezt te is érezheted. Én (és gondolom sokan mások) nem szeretnek pénzt kiadni félkész termékre, nem fogok bétatesztelőnek állni, főleg nem ennyi halasztgatás után. Ha nem lenne tele az összes fórum (hivatalosak is) a hibajelentések tömkelegével, vagy egy olyan dologról lenne szó ami valami forradalmi újítás, akkor megérné a támogatást, ez nem éri meg amíg ilyen állapotú. Kb a bf:hardline-al vetekszik most.
2015. ápr. 21. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!