Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen configot (gépet)...

DRAZEN kérdése:

Milyen configot (gépet) állítsak össze a mai játékokhoz? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy most jelenleg, mik azok az ''alkatrészek'' (CPU,VGA..stb) amik megállják a helyét a mai játékokhoz, meg persze magamtól is összetudnák rakni egy drága gépet a hasamra ütve, de nem biztos hogy jó lenne.. Mert ügye annyira nem vágom a témát, mert hogy melyik processzorhoz melyik videókari a jó, az egyik így húzza a másikat stb.. a keretem kb. 150Ezer Forint lenne, de ha netán több az se baj, csak közel legyen hozzá. A mai játékok alatt értem pl.: Battlefield 4, Arma 3, The Witcher 3, H1Z1, Far Cry 4, CS:GO, Dayz.. Stb.. Maximális beállításokon(akár FULLHD) szeretnék legalább masszív 60Fps-t ami nem droppol.

2015. ápr. 20. 23:48
1 2
 11/12 Osynho ***** válasza:

Phenom 955BE-ről semmi értelme Athlon II 860K-ra váltani. Egy helyben toporgás lenne, felesleges kiadással. Neked elég lenne egy jó táp + vga. A procira valami jobb hűtő, aztán meg kell tuningolni. 3,6-3,8ghz környékén nem gyenge még ma sem a Phenom II.

A 16gb ramot viszont nem értem. renderelsz, photoshopolsz, hogy ennyit tettél be?

2015. máj. 2. 14:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen. :)
2015. máj. 19. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!