TP-Link routeren meg lehet oldani hogy a wifi-n keresztül ne sugározzon teljes sávszélességet?
Figyelt kérdés
Van egy 25 megás netem, és a szomszéddal 2-en használjuk a netet, ő wifizik, én lan kábelen használom, ő meg örökké torrentezik éjjel nappal, nálam meg olyan lassú a net hogy az csak na. Szóltam neki hogy ne torrentezzen mindig, vagy korlátozza le, de nem haljlandó, azóta is olyan lassú a net nállam. Kicsit ki szeretnék tolni vele, tudnám valahogy korlátozni a wifin a sáv. szél.-t, hogy mondjuk, 1 megát sugározzon a wifi, de én a kábelen keresztül ugyan úgy megkapjam a teljes sáv. szél.t? (bocsi a regényért) :)2015. ápr. 20. 17:31
2/4 anonim válasza:
kapcsold be a: QoS(quality of service)
de azt hiszem torrentnál mindegy hogy be vagy ki, de jó ha be van kapcsolva(elvileg alapból beszokott)
másik opció:
távolabb rakod a routert a szomszédtól, tehát gyengébb wifi jelet kap/fog
esetleg átváltod a szabványt hogy mit sugározzon: [link]
a táblázatot nézd
3/4 anonim válasza:
esetleg mondjad neki hogy korlátozza le, mert különben megváltoztatod a jelszót, és nem fogod neki oda adni
bár mondjuk nem mindegy hogy mibe van meg a korlátozásnál megadva: megabit vagy megabyte 8 megabit(Mb) 1 megabyte(MB)
4/4 anonim válasza:
Ha nem hajlandó együttműködni, akkor kódold le a wifit, ő meg nyaljon sót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!