Tv összekötni a laptoppal?
Van egy Samsung tv-m , és a Hp laptoppal szeretném összekötni.
(tv monitorként funkcionáljon)
Vettem is egy aranyozott hdmi kábelt, a tv-hez jó is a csatlakozó, de a laptopon nincs hdmi csatlakozási lehetőség, ez utólag derült ki... :(
A laptopon van usb csatlakozási lehetőség, és van olyan is amivel a kivetítőt stb (monitor csatlakozó) csatlakoztatjuk hozzá.
Válaszokat előre is köszönöm.
és Bocs ha ezredszerre van feltéve ez a kérdés :)
Én a Pana plazmámmal nem tudtam megoldani...
Rendeltem japánból egy VGA-HDMI kábelt ehhez, de kiderült csak a másik irányba megy rajta a jel...Csodálkoztam is volna ha megy :-)
Szerintem csak olyan TV-n tudod megoldani amibe van monitor csatlakozási lehetőség. Ha meg okos-új TV-d van azon már futnak böngészők akkor nem érdemes rákötni a laptopot csak a netet.
laptop : Hp Presario CQ 56
Samsung UE32H5000
- hdmi in 2 (dvi)
- usb
-hdmi 1 (stb)
- egy jack dugó
- ext rgb ( ez százlábú :D )
- component / av in ( ezek a szines jack dugó félék a hangnak meg a képnek : Y/video , pr , pr, audio a l és r
- meg a kártya helye
VGA-HDMI átalakítóval megoldható
Vagy ha az eszközök támogatják ezt a lehetőséget, akkor vezeték nélkül is csatlakoztathatóak. De mondjuk játékra nem lesz jó, nincs akkora képfrissítése ennek a fajta átvitelnek.
Találtam egy videót, ezen elég érthető, hogy mit hogyan:
Nem akarok játszani rajta, csak pl filmet nézni...
Én is rátaláltam az aktív átalakítóra, csak gondoltam, hátha van valami jobb, és olcsóbb megoldás.
Egyszerűbb lenne a dolgom , hogyha a laptopban lenne hdmi csatlakozó :)
Ebayről merjek rendelni átalakítót ?
Köszönöm a válaszokat!
Krekonex nevű felhasználónak:
Az enyémen nincs, de a tesóm tv-jén van vga csatlakozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!