Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen megoldast javasoltok?...

Milyen megoldast javasoltok? Egy baratnomnek szeretnek segiteni.

Figyelt kérdés
Van egy lassan másfél éves gépem amiben AMD Radeon HD 7670M videókártya van. 1 éve játszok a Star Stable Onlineal és újabban akadozik és lefagy. Mivel teljes képernyős a játék nem enged kilépni és a gombjával kell kikapcsolnom amihez nem nagyon ragaszkodok mert azt hallottam hogy nem tesz jót a gépnek. Az lenne a kérdésem hogy mit kéne kicserélni ha egyaltalán ki lehet. Új laptopot nem szeretnék venni ezért valami más megoldást keresek. Vagy mit lehet tenni ha a videókártya nem bírja a játékot? (Még a legkisebb grafikán sem.) Úgy tudom a videókátyát ki cseélni nem lehet de valami megoldás talán van rá.

2015. ápr. 19. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:

"1 éve játszok a Star Stable Onlineal és újabban akadozik és lefagy"

esetleg vírus keresés: hitmanpro, malwarebytes

vagy ccleaner

ha ez se segít, az újratelepítés után biztos tiszta lesz a gép

ha már ez se segít akkor lehet már új gépet venni

" a játék nem enged kilépni és a gombjával kell kikapcsolnom "

ctrl+alt+del és itt kiválasztod a Feladatkezelőt, és leállítod a programot

2015. ápr. 19. 13:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszi szepen a valaszt:)

Barátnőm azt mondja h a feladatkezelot mar próbálta, de miutan rakattintott az asztalra elfeketedett es csak a talca látszott. Es van virusirtoja. De majd sztem ujratelepiti. Mindenesetre koszi meg1x :)

2015. ápr. 20. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!