Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Silverlight legújabb verziója...

Silverlight legújabb verziója van a gépemen, akkor miért kéri egy oldal a letöltését?

Figyelt kérdés
Rtl Most-on nézek már jóideje műsorokat vissza. Egész eddig nem volt semmi gond. Tegnap viszont azt írta ki, hogy frissítsem. Ugye rá is kattintottam.........erre kiírta, hogy nem tölthető le, mert ez van a gépen. Mondom akkor törlöm és újra telepítem. Megtörtént, de az oldalon továbbra is kéri az új verziót. Nem értem.... :(
2015. ápr. 18. 20:41
 1/8 anonim válasza:

Ugyanezzel szenvedek éppen! :D

Üdv a klubban! ;)

2015. ápr. 19. 12:57
 2/8 anonim válasza:

Nekem chrome-om van... és a jobb felső sarokban mindig lehetett engedélyezni..... nem értettem mert sose nyúltam hozzá, egyszer csak így lehetett elindítani a videokat és jó volt... de mostmeg már nem találom az engedélyezését sem, mert nem jelenik meg a jobb felső sarokban! :\

Már mindent próbáltam megnézni, hogy hol lehet engedélyezni de semmi eredmény... töröltem, újra raktam és SEMMI... -_-

RÜHELLEM mikor variálnak! >:(

2015. ápr. 19. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is tanácstalan vagyok....
2015. ápr. 19. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha rájöttél mi a baj. írj! Köszi....
2015. ápr. 19. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Nézd mit találtam....

[link]

2015. ápr. 20. 18:43
 6/8 anonim válasza:
Én most végigcsináltam a linken található utasításokat, most engedélyezi a Silverlightot, viszont így se tudom megnézni a videot. Az idősávnál az van kiírva, hogy 00:00/00:00 Tudna valaki erre valamilyen megoldást? Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 21. 15:45
 7/8 anonim válasza:
Én nekem is ilyen problémám volt, és én is végigcsináltam az utasításokat és teljesen jól működik. Nem lehet hogy esetleg valamit rosszul csináltál? Ha meg mindent jól csináltál akkor várj egy picit hogy elinduljon a videó. Ez nálam kb. 10 másodperc. Sok szerencsét!!!
2015. ápr. 21. 20:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem is működött, nem tudom mi a baj....
2015. ápr. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!