Windows 7-nél hogy tudom a tálca színét megváltoztatni?
Kicsit unalmas már ez a világos kék szín. Ha lehet, akkor nem szeretném az egész témát lecserélni, csak a színt megváltoztatni.
Emlékszem, még az XP-nél is olt ilyen lehetőség. Azt a virító kéket mindig lecseréltem semlegesebb ezüst színűre.
W7-nél ez megoldható?
Már próbáltam:
A legördülő listából mindent, ami kékre volt állítva, átállítottam más színre. Utána "Alkalmaz", de nem változott semmi. A gépet is újraindítottam, de semmi változás.
:(
pedig a videokártya a bibi
szerintem a te karid nem direktx 9-es, ami kéne az aeronak :P
vannak pár tippek a fórumokon hogy lehet ezt megoldani, de én az új karira voksolok :)
DirectX 9c-s úgy tudom, de van valami ami miatt az Aero-t nem támogatja. De nem is az átlátszóságot akarom beállítani, hanem csak más színt.
Ezt még a régi PII-es gépem is meg tudja csinálni 8MB-os videokártyával, Win95-ön. W7-en nem lehet ha gyengébb a videokártya??? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!