Miért laggol egy idő után förtelmesen a GTA V?
Sziasztok!
Mikor elindítom a játékot, olyan jó 1 vagy fél óráig kiváló, megvan a 60 FPS, utána viszont pár küldetés után már elkezd szaggatni, utána pedig laggolni. Nem értem miért van, hisz a hardwarek-nek elvileg, maxon kéne vinniük akadás nélkül...
i7-3770
r9 290x
8 GB RAM (1600mhz)
Még annyit hozzátennék, (nem tudom mennyiben befolyásolja a gyorsaságát a játéknak) social club-bal lehet elindítani, nem steam-mel.
Ott tartok most már, hogy szerintem veszek 2 gb ramot. Más nem lehet... A processzor hozzá megfelelő, a VGA kiváló... Akkor mi más lehet?
Szerintetek mi lehet a probléma? Nektek nem laggol egy idő elteltével? Szerintetek jó ötlet, venni 2 gb ramot még? Vagy mit tegyek, hogy ne laggoljon.
Ui.: Game boostert nem fogok használni, vagy lejjebb venni a grafikát!
Biztos hogy nem RAM miatt lesz.
Nekem is full ugyan ez a bajom mint neked. Asus g750JZ gamer laptop, geforce gtx 880m 4GB. Ramom 8GB van, de játék közben látom mennyit eszik és 6 giga max, tehát még van neki 2gb üresen. Ha tudsz megoldást, oszd meg velem is, mert baromi idegesítő.
Egyébként az a vicc az egészben, hogy játszol 30-60 percet, szaggat... Utána vársz 10 percet, már laggol. Kilépek. Megnyitom megint... Megint van 60 FPS. Ez kész! :D
Semmi értelme. Megnyitod-becsukod-megnyitod-becsukod...
Hogy lehetett ily módon konfigurálni valamit? Ráadásul egyfolytában át tették a megjelenés időpontját. Az én gépemen, ahogyan indul (azaz 60 FPS-el) úgy kéne maradnia végig. Ha az elején tudta tartani, akkor miért nem tudja végig? Tuti kifog majd jönni erre egy patch.
27#
Elvileg, kiadtak Nvidiások részére is patch-et.
Nem tudom, hogy neked már le van e töltve, és így is kipróbáltad e már a játékot.
Mindenesetre... Ha nincs, itt: [link] letöltheted.
Ja, bocs 27#.
Most olvasom, igen, hogy neked fent van, és még rossz is.
Hát igen... A Rockstargames végezhetett volna jobb munkát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!