MarokitySzabolcs kérdése:
DDR2-es alaplapomba belemenne egy DDR3-as videókártya?
Figyelt kérdés
Szeretném fejleszteni a gépemet. ASUS P5B nevezetű alaplapom van, DDR2-es. Egy 2gb-os videókártyát szeretnék majd bele venni, de az csak DDR3-tól van. Belemenne-e vagyfelesleges is ezen gondolkodnom? +Még mi a lényeg, ha vennék még is egy 2gb-os videókártyát, tehát miket nézzek?2015. ápr. 15. 21:49
1/10 anonim válasza:
vga-nál nincs olyan, hogy ddr csak gddr..a kettőnek semmi köze egymáshoz
2/10 anonim válasza:
Ddr,ddr2,ddr3 Videókártyák harmat gyengék, csak megvan nebezve,hogy 2gb osak amikor abból 1gb sem "megy".
Szoval ha VGA t veszel,mindenképp ddr5 öst vegyél, ha játékra kell.
3/10 anonim válasza:
De egyébként belemenne,tökéletesen működne.
4/10 anonim válasza:
#2-es, mint elsőnek is mondtam, nincs olyan h ddr vga-nál, csak GDDR
5/10 A kérdező kommentje:
Tudna valamelyikőtök ajánlani nekem videókártyát, amit kéne vennem? És igen, játékhoz használnám.
2015. ápr. 16. 07:02
6/10 anonim válasza:
Jó lenne ismerni a többi paraméterét a gépednek. Milyen a processzorod, mennyi RAM-od, van, stb...
7/10 A kérdező kommentje:
Alaplap: ASUS P5B
RAM: CSX DDR2 800MHz 4gb (2x2)
Processzor: Intel Pentium 4 2.8 GHz 2 mag
Mostani videókártya: ATI Radeon HD 3600 Series
2015. ápr. 16. 13:58
8/10 anonim válasza:
#4-es,csak megsúgom hiába próbálsz okoskodni,nem megy.
A DDR És a GDDR ugyan az, szimplán csak rövidítésben különbözik. Tudom hogy GDDR-t VGA-nál használják,mivel graphics-et rövidít.
9/10 anonim válasza:
Ja és most olvasom,atya úristen.
Ilyen öreg gép mellé,egyáltalán ne vegyél drága VGA-t,tökéletes ami benne van.
P4-es proci mellé 2GB-os kártya? Ugyan minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!