Hogy lehet a bukkit szerveremen ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Van egy lobby a szerveremen, de nem tudom hogy kell bekonfigolni.Csak olyan plugint találtunk amiben csak azt lehet beállítani hogy hol dobjon ki amikor beírjuk hogy /lobby.Másra nem jó.Tehát.Szeretnénk egy olyat csinálni hogy jobb klikkelnek egy iránytűvel, és kijönnek a világok (survival, creativ, minigame...) és rá lehet kattintami (mintha az invertoryban kiválasztanánk egy blockot).Tehát az ilyeneket hogy lehet megcsinálni?2015. ápr. 15. 20:36
1/3 adventurer111 válasza:
Az iránytűs plugin: [link] a többit már csak be kell állítani a configban. Az essentials warp parancsa el tudja teleportáli a playereket akárhova és a minigame pluginhoz is biztos van lobby csak nem teleportál át.
2/3 Boti466 válasza:
BungeeCoord szerverre lesz szükségetek.
3/3 anonim válasza:
Én az iránytűs dolgot a chestcommands pluginnal oldottam meg, azzal is olyan, mint az "eredeti" iránytűs dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!