Ezen a laptopon elfutna a GTA V?
Lenovo G50-45: Amd A6-6310 , Amd Radeon R5 230m , 8Gb ram , 1008Gb SSHD , Windows 8.1 64 bit.
Tudom hogy fent van a gépigény,csak nem tudom,hogy laptopon hogy futna stb..Szerintetek low grafikán elmenne játszható 30-40 FPS-el?A válaszokat előre is kösz! :D
Szerintem érdemes lenne egy próbát tenni, viszont nem tudom elhelyezni sehova a 230m-et. Nekem eléggé a low-end legaljának tűnik.
Szerintem 800x600 lowon elfutna bőven, elvégre az sokkal kisebb erőforrásigény, mint kimaxolva FullHD-n.
5:
Az a baj, a grafikát hiába veszi le minimumra, mert ott meg a CPU a szűk keresztmetszet, és az is nagyon gyenge. Ráadásul laptop, gagyi szellőzéssel, így fullon fogja hajtani a 4 magot, nem hogy a turbo frekvencia nem fog menni, de valószínűleg az alapfrekvencia alá fogja dobni.
Amit még le lehet venni, az az, hogy milyen távolságig generálja le az objektumokat, minimumra véve ezt és a grafikát is, kis felbontás mellett, szerintem 10-20 fps-re lehet számítani, de így már nem csak a kis fps miatt lesz nehezen élvezhető.
Egyébként nem értem, ez a laptop tipikusan kis fogyasztásra tervezett processzorral van ellátva, a Beema gyakorlatilag a Bay Trail riválisa (Pentium Nxxx) sorozat, nagyon erős kontrasztban áll, hogy valaki ezzel akar játszani a legújabb AAA játékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!