Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ismer valaki olyan háborús...

Ismer valaki olyan háborús stratégiai játékot amelyben lehet egységeket gyártani, és élvezhető is?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 20:17
 1/6 anonim válasza:
Mint például az Empire Earth ? .... Stronghold crusader, Warcraft ?
2015. ápr. 13. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a Civilization szériát ajánlanám azon belül a Civilization V-t.Nem feltétlen háborus játék hanem egy általad választott nemzetett kell irányitani az őskortól a jelenig de, mint a valódi történelemben ebben is könnyen háborúba kerekethedsz(vagy ha agreszívabb vagy ki is robanthatsz).

Ezen kívül a Civilization sorozatban ott van a Civilization beyond earth ami majdnem ugyan az annyi különbséggel hogy a jövőben egy idegen bolygóra utazik az emberiség, és itt ugyan azt teszik mint a földön(például háborúznak) csak egy kis sci-fi beütéssel.

2015. ápr. 13. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok és, ha online böngészős játékokra gondolsz abból van egy tengernyi.Mint például a grepolis,goodgame empire,forge of empire.stb
2015. ápr. 13. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 13. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Stronghold,Kinghts and merchants tpr + Kam Remake,age of emipire...
2015. ápr. 15. 22:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Amiket eddig írtatok azok sem rosszak és néhányukat ismerem is de én I-II.Világháborús játékokra gondoltam.(Vagy SCI-FI)
2015. ápr. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!