Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a gépem...

Macilaci60000 kérdése:

Miért van az, hogy a gépem kékhalál után nem indul újra?

Figyelt kérdés
Szóval: már volt többször is kékhalálom, de eddig újraintítottam csökkentettben ellenőrzések és meglett a hiba. Most viszont megvolt (a kék rész) és utána nem tudom újraindítani sem normálban sem csökkentettben. Egy 2-3 másodpercig világít, elkezd búgni( a hűtők) de utána leáll. Kb 5mp múlva újrakezdi( és megint nem sikerül neki beindulni). Ezt egy pár percig hagytam neki, hátha, de semmi.

2015. ápr. 13. 15:45
 1/2 anonim válasza:

Alltalaban memoriahibara utal.

Sipol e az alaplap illetve pontosan hanyat es milyen hosszan? Probald ugy hogy kiveszed a ram(ok) at a slotbol vagy csak egyenkent es amelyiknel nem indul az sajbis tonkre ment. Ugyanakkor lehet slot hiba is. Cserelgsd a ramokat es probald meg egyenkent is. Lehet takaritas is kell neki, lehet kontakt hiba is.

Ha lekkozelebb ilyen elofordul, mindenkepp deritsd ki hogy mi okozza, mert nekem volt mar elromlott ramom es slotom is: Winchester szektor hibat ojozott

2015. ápr. 17. 15:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ megoldódott :-) a ram volt a ludas
2016. ápr. 3. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!