Memória garanciaidejéhez a következő van írva:Élettartam Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 21:58
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom azt jelenti, hogy addig érvényes a garancia rá, amíg gyártják azt a terméket és van a raktáron plusz darab belőle, amire ki tudja cserélni a hibás darabokat a gyártó. Ha elfogynak a csere darabok és már nem gyártják ezt a szériát, akkor vége a garanciának.
De ebbe nem vagyok biztos.
2/5 anonim válasza:
Így van az élettartam garancia a gyártás leállításáig, ill. a raktárkészletek teljes elfogyásáig érvényes.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 20. 00:17
4/5 anonim válasza:
Általában kb 5 év (Kingstone-nál legalábbis).
5/5 anonim válasza:
Az élettartam garancia egy jogi megfogalmazás és egészen pontosan 25 évet jelent. Az hogy adott esetben pl a Kingston 5 évet adna rá az az ő pechjük. Már azért mert élettartam garanciával adták el. Egyébként ha már nem gyártják, nincs raktáron. Akkor is megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!