Miért nem tudok másolni?
Elég szövevényes történet. Bevallom őszintén -biztos velem van a baj- de ez elég összefüggéstelen.
Mit tettél át hova ? Másolni, és vizsgálni akartál. Ezért formáztad ? Hogy is van ez ? :)
Kekhalal az esetek többségében memoriahibat jelent. Variald a memoriamodulokat es igy brobalgasd a gepet, lehet hogy elszálltak a rakok, ez nem feltetlenul a frissítés okozta, sot lehet hogy ezert nem tudott frissíteni a géped. Nagyon sok minden furcsa dolgot tud produkálni a szg. ha hibas a ram vagy a slot.
Nekem egyszer ramhiba mar okozott egy sor olyan hibat amire meg nem is gondoltam:
1 kicsomagolas sikertelen
2 dvd írót nem tudtam hasznalni
3 tönkretett egy winchestert
4 folyamatok váratlanul leálltak
5 nem bootolt be a gépem, lefagyas stb....
Takaritsd meg a ramokat es slotokat,
Lepj csökkentett modba es futtass le egy memoria tesztet.
Vagy ha van csere ramod tedd be azt.
Sztem a ramok a ludasak vagy a slot.
07:52-nek
-gratulálok,te aztán értesz a géphez háver,
Kék halál okát meg lehet tudni:
Egyébként ha fontos doksi van a gépen, akkor abból mindig legyen másolat egy független helyen, mert sokkal könnyebb egy biztonsági másolatot előszedni, mint pl egy lefüstölt vinyó adatait visszanyerni.
Nos, megpróbálom érthetőbben.
Mikor bekapcsolom egy ideig normálisan működik, ha másolok akkor teljesen befagy, nem csinál semmit és ha esetleg sikerül elérnem, hogy ne fagyjon be akkor a processzor nem csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!