Mennyire érdemes a Windows 8 vagy nagyobb op rendszert telepíteni?
Figyelt kérdés
Személy szerint rühellem. Nekem nagyon bonyolult. Zabálja a ramot, és rengeteg program nem működik rajta. De mint a reklámok verik bele az emberbe, hogy ezt ragd fel, mert ez jó. Én a Képek mappár nem tudom megtalálni rajta se a Sajátgép/Számítógép et sem. Tele vanf elesleges programokkal, meg a manőverezés is nehézkes benne. Most épp Win 8 van, de annyira rühellem, hogy cserélem is a win 7-re2015. ápr. 10. 13:59
1/4 anonim válasza:
Sose telepitettem 8-at. A Win 7 a legjobb oprendszer meg az XP.
2/4 Tengor válasza:
Az XP jó volt a maga idejében, de eljárt felette az idő. Majd a Win 7-re is ez a sors vár pár év múlva. Most még azért rendesen kap támogatást. Ha megszoktad és/vagy megvetted, akkor pár évig még nyugodtan használhatod.
3/4 anonim válasza:
hát akkor úgy tűnik hogy még windows 7-et se használtál rendesen, mert a startmenün kívül semmi se változott, csak jött pár új dolog, de "minden" ugyan ott van ahol van
a windows xp-t meg elkel felejteni, lejárt lemez, mint a dos
4/4 donfetibo válasza:
Cserélj win 7-re ha neked az jobban passzol és tegyél rá Total Commandert azzal mindent meg találsz és attól egyszerűbb meg maár nincs, ha ez is nehéz neked váltanod kell a jó öreg Commodore 64-re lehet azzal boldogulni fogsz!!!
Itt a kép Total-ról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!